Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Unde să-i ducem pe copii în noiembrie? La cea de-a șaptea ediție Kinodiseea.

12088096_10153558522250049_4512421359862270089_n

Fiecare întâlnire cu personaje înzestrate cu puteri magice și tărâmuri fantastice are un efect inimaginabil asupra copiilor și creativității lor.
Suntem cu ochii pe asemenea potențiale momente și evenimente și vă anunțăm ori de câte ori apare ceva ce nu ar trebui să ratați. Acestea fiind zise, vă invităm la film!

În perioada 13 – 18 noiembrie, Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvira Popesco, Cinema Eforie și Cinema Union vor găzdui cea de-a șaptea ediție a Kinodiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Copii. Cei mari și cei mici vor putea vedea pe marele ecran peste 100 de premiere naționale, 29 de filme de lungmetraj și animații și 80 de scurtmetraje, în total peste 140 de proiecții.

Cele 7 secțiuni ale festivalului aduc filme dedicate tuturor copiilor: scurtmetraje pentru cei mai mici, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, copii de 6 până la 9 ani, 9 – 12 ani, 12 – 14 ani, lungmetraje pentru adolescenți, premiate la mari festivaluri internaționale de film.

Ca în fiecare an, din programul Festivalului nu lipsesc sesiunile de întrebări și răspunsuri cu realizatorii și actorii din filme și nici workshop-urile. Anul acesta, organizatorii au pregătit masterclass-uri speciale susținute de regizori pentru studenții Facultății de Film (UNATC); seminarii de media literacy – educație audiovizuală, dedicate profesioniștilor din domeniu, dar și publicului larg și părinților; ateliere de creare a soundtrack-ului și sunetului de film, organizate în parteneriat cu Institutul Francez din București.

Festivalul Internaţional de Film pentru Copii Kinodiseea, membru al Asociației Europene a Filmului pentru Copii (ECFA), este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, al Uniunii Cineaştilor din România, al Primăriei Sectorului 5, Programului Europa Creativă – Media și al Institutului Francez din București. Felicitări susținătorilor!

Mai multe informații, precum și actualizări, puteți afla de pe pagina de facebook a Festivalului: https://www.facebook.com/kinodiseea?fref=ts

Vizionare placuta!Чехунов Денислучшие университеты германии для иностранцевоптимизаци seoкак составить семантическое ядро сайтатовар доставитьмегаснасти

Comments

Felicitari
Ne pare rău!