Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Mihai

„Cel mai mare mic artist” – expoziție virtuală cu desene de și pentru copii

Se apropie Ziua Internațională a Copilului. Ca să o celebrăm cum se cuvine, am plănuit o expoziție virtuală cu desene de și pentru copii, pe care să o realizăm impreuna cu voi, cititorii noștri mari și mici.  Noi vă propunem 7 poezii scrise de Lucia Muntean, iar voi veniți cu variante de ilustrare din partea copiilor: desene realizate de aceștia pe orice suport și în orice formă, pentru toate poeziile sau numai pentru unele dintre ele.

Cum se desfășoară expoziția?

Vom publica în fiecare zi, săptămâna aceasta, câte o poezie pe pagina noastră http://www.facebook.com/cartile.lucia.muntean. Pentru a le găsi mai ușor, poeziile le vom publica în secțiunea Notes.

Voi, părinții, ne trimiteți ilustrațiile micilor artiști pe adresa office@luciamuntean.ro împreună cu titlul poeziei, numele artistului, vârsta acestuia și orașul de proveniență. Vă rugăm să vă asigurați că mesajul către noi conține toate aceste date, ca să ne fie cât mai ușor în etapele urmatoare.

Expoziția propriu-zisa va putea fi urmărită pe pagina noastră de Facebook, în secțiunea dedicată imaginilor (Photos). Noi vom crea un album pentru fiecare poezie, apoi vom încărca, zilnic, desenele pe care le primim – ne asigurăm noi că se află în „colecția” potrivită. Data limită pentru înscrierea exponatelor este de 20 mai 2011.

Pentru că o expoziție nu e completă fără vizitatori care sa o admire și pentru că aceștia cu siguranță își vor manifesta încântarea prin voturi spontane, noi vom răsplăti autorii acelor ilustrații care se dovedesc a fi cele mai populare la această primă ediție. Astfel, în cadrul fiecărui album, ilustrația care adună cele mai multe „like”-uri până la data de 27 mai 2011 va fi răsplătită cu un set complet al colecției Cărțile Lucia Muntean (adică toate cele 10 titluri publicate până acum).

În plus, vom crea și o carte electronică pornind de la poeziile și ilustrațiile care participă la expozitie. Începând cu data de 7 iunie 2011, o veți putea descărca gratuit de pe site-ul nostru și puteți arăta tuturor cu mândrie prima carte la care co-autor a fost micul artist al familiei!

Vă așteptăm cu drag!Денис Чехунов прокурорлечение аденомы простаты в германии ценыидея бизнесаrussian cities mapнаучится делать макияж видеодешевые самыеперевозка грузов

Comments

Felicitari
Ne pare rău!