Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Citim împreună o dată pe lună – Steluța de mare

featured image

Dragi părinți,

Cartea ‘Rime cu inotătoare’ vă oferă ocazia unei incursiuni în lumea viețuitoarelor marine în care peștișorii, aricii, steluțele și căluții de mare, ca și delfinii, caracatițele și pinguinii se comportă ca și copiii noștri, fiind puși mereu pe glume și joc.

Pornind de la ideea de joc agreată de toată lumea, cartea de față vă propune dragi părinți  și dragi copii, jocul ‘de-a cititul împreună’. ‘Bine, dar eu nu știu să citesc încă!’ ar putea spune un copil. Jocul ‘de-a cititul împreună’ vă va face să descoperiți că așa cum cei mari pot citi litere și voi, copiii, puteți citi imagini.

Mai întâi părintele va citi titlul poeziei și textul scris, iar copilul va continua citind imaginea și cautând rima potrivită.

Haideți să incercăm împreună citind poezia ‘Steluța de mare’.

Și nu uitați, pachetul special ‘Școala de acasă’ cuprinde 6 cărți minunate cu ajutorul cărora vă veți distra învațând alături de cei mici despre lumea celor mari prin intermediul poveștilor, al jocurilor și al poeziilor și pe care îl puteți gasi chiar aici

WPS Performance Station отзывывиза в испанию казаньgoogle adwordesкурсы полиграфологаsocial media for companiesстоимость авиаперевозкиelectric power adapter

Comments

Felicitari
Ne pare rău!