Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Cum să recunoști o vrăjitoare adevărată de Halloween și după?

Pălării negre, pelerine negre, cozi de mătură, păr vâlvoi și nas încovoiat? Doar costume de Halloween. “Nu vă lasați păcăliți” spune autorul cărții “Despre Vrăjitoare” pe blogul său.

Iată care sunt cele 6 semne care le dau de gol potrivit lui Roald Dahl, unul dintre cei mai iubiți scriitori de cărți pentru copii.:))
1. Întotdeauna, dar întotdeauna, poartă mănuși
Uita-te la mâinile ei! Dacă și le ascunde sub niște mănuși din piele, lâniță sau catifea, atunci asta e prima dovadă că ai întâlnit o vrăjitoare adevărată. Vrăjitoarele poartă mereu mănuși ca să-și ascundă ghearele ca de pisică.

2. Vrăjitoarele poartă perucă
Pentru că nu au nici măcar un fir pe care să-l coafeze sau să-l pieptăne. Capul lor seamănă perfect cu un ou fiert. Sau cu un balon.

3. Au nări mari
Ca să miroase mai bine. Da, da. Vrăjitoarele au un simț olfactiv foarte puternic care le ajută să nu piardă urmele.

4. Ochii lor își schimbă culoarea
Uită-te atent în ochii lor! Dacă vezi o pupilă cameleonică, și nu neagră ca a ta, atunci e cam clar: ești la o discuție între patru ochi cu o vrăjitoare.

5. Își ascund picioarele
Nici nu e de mirare. Pentru că sunt pătrate și, sincer, nu arată prea bine. O vrăjitoare nu o să-și cumpere niciodată șosete cu degete pentru că, din păcate, nu are. Sic! :))

6. Au urme albastre pe dinți
Și nu pentru că s-ar fi dat cu ruj, nici pentru că ar fi încercat să repare un pix sau un stilou și nici pentru că le plac acadelele cu aromă de gumă de mestecat, ci pentru că în loc de salivă, are cerneală, tuș sau cam așa ceva. Imaginați-vă: o vrăjitoare atunci cînd strănută, strănută albastru.

Sper că v-ați amuzat la fel de tare ca noi.
Un Halloween vesel vă dorim!Чехунов Денис Миколайовичrussia tourism placehiterboberчугунная кастрюляудаленная работа фриланссоединение ftpчистка зубных каналов

Comments

Felicitari
Ne pare rău!