Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

De 1 iunie, orașul se transformă într-un loc de joacă.

Miercuri, de Ziua Internațională a Copilului, ieșim din casă dimineața și ne întoarcem seara pentru că întreg orașul are planuri mari pentru ziua celor mici.
La Biblioteca Națională din București, POVEȘTILE FRUMOASE SE DESENEAZĂ PE ASFALT.
Copiii vor încăleca pe-o șa și vor desena cam așa: cartea lor preferată, locul lor ideal pentru citit sau cum își imaginează că arată orașul viitorului.

13243664_10154179102544659_3912225349072625561_o

 

Teatrul Ion Creangă pune în scenă un  1 IUNIE CU POVEȘTI ȘI CLOVNI. „1 iunie cu povești” este un atelier dedicat copiilor care au între 8 și 11 ani, aceștia fiind invitați de actrița Alexandrina Halic să descopere lumea fascinantă a personajelor poznașe și să se distreze creând noi povești. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Lumea poveștilor vă așteaptă pe Str. General Constantin Budişteanu nr. 24.

Pe ștrengarii Hanso și Lora, clovnul-orchestră Consi și ursuzul Morbusclovni,  îi veți găsi la Televiziunea Română, în cadrul programului „Teatru în TVR”, care își propune să transforme Grădina televiziunii în spațiu de spectacol pentru teatre, actori și publicul lor.

 

La Clubul Țăranului,  Lumea lui Momo invită copiii cu vârste de 3-9 ani  la un spectacol de teatru muzical pentru copii de 3-9 ani: DOMNIȘOARA POIMÂINE ȘI JOACA DE-A TIMPUL. Din distribuție fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velic.

Spectacol-de-teatru-muzical-3-9-ani

 

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită si la Sala Radio! La ora 19:00, Orchestra de Cameră Radio şi Corul de Copii Radio se vor întâlni pe scena sălii de concert din București, alături de invitata specială a serii, MARIA MARICA, o violonistă talentată de doar 18 ani, laureată a numeroase competiţii naţionale, iar întregul eveniment se va derula sub bagheta dirijorului SABIN PĂUTZA. Artistul a fost aplaudat în Europa, America şi Australia, pe scene celebre precum Carnegie Hall – New York, Santa Cecilia – Roma, Fr. Chopin – Varşovia sau Philharmonic Hall – Sydney. Mai multe detalii, puteți afla aici.

 

În Parcul IOR, Itsy Bitsy te asteapta la cel mai mare eveniment de joaca in familie, COPIII COLOREAZĂ VIAȚA, un adevărat festival-maraton, cu peste 10 ore de distracție!

 

O Zi a Copilului minunată să aveți!

 

Comments

Felicitari
Ne pare rău!