Lucia Muntean și echipa fantastică

Lucia Muntean și echipa fantastică

Spiridușii mei au fiecare rolurile lor, dar ceea ce îi unește este dragostea pentru copilărie și pentru citit. Misiunea lor este aceeași cu a mea: să facem din „Ora de copilărie” cel mai iubit moment al zilei, atât de către copii cât și de părinți.

Lucia – Autoare, educatoare, bunică, mamă (nu neapărat în această ordine)

Lucia Muntean scrie literatură pentru copii de peste 30 de ani. Pe lângă cele peste 24 cărți şi 50 de articole publicate, îşi găsește timp să fie o mamă atentă, o bunică plină de energie şi o educatoare foarte pasionată de munca pe care o face.

Proiectul ei de suflet îl reprezintă publicarea „Cărţilor Lucia Muntean”, un concept editorial gândit să vină în sprijinul părinților cu poezii amuzante, jocuri instructive şi povestiri antrenante pentru cei mici. Preocuparea pentru creativitate este un fir roșu al acestor cărți, deoarece Lucia Muntean crede că pariul cu viitorul îl vom câștiga mizând pe creativitate.

Activitatea ei laborioasă în domeniul educaţiei preşcolare a fost recunoscută de Ministerul Educației şi Cercetării prin acordarea, în anul 2007, a Distincţiei „Gheorghe Lazăr” clasa I.

Mihai – Dezvoltare

Fondator al editurii Gensis, Mihai coordonează tot ce este legat de partea de concept a Cărților Lucia Muntean. De la generarea celor mai potrivite idei, la lucrul cu autoarea și selectarea celui mai potrivit ilustrator, Mihai este acolo pentru a se asigura că totul este perfect. Un adevărat om de concept, care nu se dă în lături nici de la partea de implementare.

publishing@luciamuntean.ro

Florin – Distribuție

Ca orice om de vânzări care se respectă, Florin are un carnețel magic în care se află contactele multor oameni importanți. Îi vizitează periodic pentru a se asigura că știu cât de bine primită ar fi o Carte Lucia Muntean pe post de cadou pentru copiii angajaților, pentru copiii clienților sau pentru orice eveniment special. În plus, Florin are grijă ca, indiferent că te afli într-o librărie sau în magazinul online, găsești mereu cărțile Luciei Muntean.

distributie@luciamuntean.ro

Alexandra - Social Media

Din când în când, Alexandra deschide ușa camerei de alături, în care se scriu povești sau fereastra camerei cu creioane colorate și vă lasă să trageți cu ochiul la cărțile pe care le pregătim. Alexandra are întotdeauna un răspuns la întrebarea "ce carte să răsfoim noi azi?" și, deși a trecut ceva timp de când își zice om mare, știe pe de rost toate poeziile din colecție. Din spatele paginii noastre de Facebook, vă invită la ora de copilărie și vă răspunde la întrebări și mesaje. Ca mai toți oamenii mari din echipă, își pune adesea condeiul la treaba oriunde e nevoie de-un cuvânt potrivit.

Alexandra – Marketing

Alexandra împinge limitele timpului și nu vinde cărți. Ajută la construcția drumului poveștilor, către ziua simpatică a oricărui actual mic, pe viitor mare, cititor. Prin acțiuni, unele planificate și altele spontane, duce cărtile mai departe, din raft sau de pe site, în dorința fiecărui copil de a-și inventa realitatea și în curajul fiecărui părinte de a redeschide porțile copilăriei . Cu Alexandra vorbiți despre parteneriate, promoții, planuri, picături de idei constructive și povești. Cei 5P, refăcuți în forma în care ne plac noua.павленко андрій васильовичpayperprofits форумобломоfffun things to do in russiabest paying mobile ad networksserm технологииличностного тренинг

pr@luciamuntean.ro

Emil – Branding

Emil a coordonat procesul de creație al brandului „Cărțile Lucia Muntean” și a rămas un sfetnic de nădejde pentru orice ține de comunicare.

marketing@luciamuntean.ro
Felicitari
Ne pare rău!