Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Eveniment lansare Carusel Carturesti – Bucuresti Decembrie 2016

Pe 10 decembrie am avut parte de o intalnire magica intre cei mici si doamna Lucia Muntean, la Carusel Carturesti, cu ocazia lansarii celor mai noi 2 carti  – Povestea Iepurasului Scamator si Rime cu Inotatoare.

Vazand emotia cu care au ascultat-o pe doamna Lucia Muntean, bucuria cu care au participat la numarul de magie si curiozitatea cu care rasfoit cartile, atat pe cele vechi cat si pe cele noi, ne-am adus aminte inca o data ca avem cea mai  frumoasa ‘meserie’ de pe pamant, aceea de a aduce bucurie si emotie in ochii celor mici, starnindu-le curiozitatea pentru carti, astazi, in era tehnologiei.

A fost o intalnire de poveste, intr-un decor minunat, care noua ne-a placut foarte mult, iar pentru asta tinem sa va multumim si voua, parintilor, pentru ca stim ca multi dintre voi ati venit de departe pentru intalnirea noastra. Suntem onorati si fericiti ca ne-ati fost alaturi in acesta zi speciala.

Cele 2 carti noi sunt aici:  http://bit.ly/2ekBl4y

https://www.youtube.com/watch?v=Vl6V3ejSVFI&feature=youtu.be&spfreload=1Павелко федерация футбола украинымтс отправит смсfree adult dating siteстоматологические сайты для врачейкак сделать сайт адаптивнымкупить забродыобзор ноутбуков acer

Comments

Felicitari
Ne pare rău!