Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

”Ghici, ghici, ce voi desena aici?” în nisip.

Bine v-am regăsit!

Pentru că foarte mulți dintre voi v-ați luat găletușa și lopățica și ați fugit la mare, ne-am hotărât să venim și noi cu voi. Nu cu șezlongul, ci cu volumele „Ghici, ghici, ce voi desena aici?”:). Râdem, glumim, dar plaja chiar este cel mai mare „bloc de desen” și ar fi păcat să nu profităm pentru o vacanță distractivo-educativă în care copiii să învețe să deseneze obiectele cu care intră în contact, precum peștișorul, zmeul sau broscuța.

Sandy art, hand drawn fish sign on sand

Sandy art, hand drawn fish sign on sand

 

20160626_105213-2-03

Dacă vă aduceți aminte, la începutul acestor volume, spuneam că sunetul și semnul grafic (liniuța, bastonașul etc) sunt lucruri abstracte pentru copii. Pentru a-l ajuta să le coreleze, trebuie să apelăm la joc și la lucruri pe care le poate înțelege.

Învățându-i pe copii să deseneze și să recite, în același timp, versurile care explică acțiunea, copilul va desena și va „citi” imaginea, cu drag. Așa că v-am pregătit 3 ghicitori-poezii.

 

 

 

20160626_113553-2-02 20160630_080809-2 (1)

Vacanță plăcută și spor la desenat!лобановский обыскКупить кисть для консилера украинакупить pedrollo 4srкак выбрать чугунную сковородуламинат укладка ценаежедневник красивыйпопулярные самые

Comments

Felicitari
Ne pare rău!