Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Lansare de carte si intalnire cu Lucia Muntean la Sibiu

featured image

In luna lui Martisor ne vedem cu mic cu mare la Sibiu.

Vom vorbi împreună despre cele mai noi două apariții din seria Cărților Lucia Muntean și vom avea ocazia să ne întâlnim cu doamna Lucia Muntean. Am pregătit și un suuuuper atelier pentru copii, alături de Amandine. Este magie bună și jucăușă. Promitem.

Și dacă încă nu ați avut ocazia să aflați mai multe informații despre cele două titluri proaspăt ieșite de sub tipar, am vrea să aflați despre ele, câte ceva, în afara faptului că sunt scrise cu dragoste și atenție pentru copiii între 2 și 7 ani.

“Rime cu înotătoare” este cartea ideală pentru a explora alături de cei mici atât lumea viețuitoarelor marine, cât și bucuria cititului împreună.
Lansare_page_post_FB_titlu1
În cartea “Rime cu înotătoare” vă propunem un nou joc pentru părinți și copii: jocul de-a cititul împreună. Poeziile care descriu peripețiile amuzante ale personajelor care trăiesc în mări și oceane sunt scrise alternativ in cuvinte și imagini dând posibilitatea celor mici să participe la actul citirii, terminând ei înșiși rima sau identificând singuri personajul din versul respectiv. În felul acesta ei își dezvoltă încrederea în sine și învață să își asume un rol activ în descoperirea înțelesului poeziilor în timp ce se bucură de prezența și ajutorul celor dragi.

“Povestea iepurașului scamator” este cartea care ne aduce aminte despre cel mai apreciat cadou al copilăriei: atenția celor dragi.

Lansare_page_post_FB_titlu2
Cartea continuă seria poveștilor noastre despre momentele definitorii ale copilăriei. Căutând fără succes cele mai potrivite trucuri pentru a uimi personajele din pădure, iepurașul reușește până la urmă să pună în scenă cel mai grozav spectacol de magie din istoria pădurii, dezvăluind cititorilor că în spatele tuturor scamatoriilor făcute de cei mici se ascunde de fapt dorința de a-și găsi propriul loc în lumea celor mari.

Vă așteptăm cu drag și o confirmare de participare ar fi excelentă.Андрей Павелко детиapc-556анализ юзабилити сайтаstielвсе свои стоматологияноутбуки без осchristmas food in russia

Comments

Felicitari
Ne pare rău!