Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Mihai

Lucia Muntean la București

Dragi cititori din București,

Vă invităm sâmbătă, 12 octombrie 2013 în lumea minunată a copilăriei, să înțelegem, împreună cu Lucia Muntean, cum se fac primii pași în cariera de cititor profesionist. Autoarea colecției Cărțile Lucia Muntean, vă așteaptă sâmbătă, ora 10.30 la Librarium Bastilia, în Piața Romană, nr.5. Vom vorbi despre cele mai recente două titluri lansate în cadrul colecției și despre cum să învățăm, prin joc, rime și povești, alături de copiii noștri. Conferința de presă va fi urmată de o sesiune de autografe cu prezența Oanei Ispir, ilustratoarea volumului “Povestea prietenilor din pădure”.

Conferința de presă va debuta cu un atelier de jocuri pentru copii, începând cu ora 10.30. Ne vom juca împreună jocurile “Uite-așa!”, vom desena cu ajutorul poeziilor din “Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?” și ne vom bucura de creativitatea celor mici atunci când fac lucruri mari.

așteptăm, cu drag, la Librarium Bastilia, să descoperim împreună cele mai noi titluri apărute în colecția Cărțile Lucia Muntean: volumul 2 al “Rimelor pentru cei mai mici” și “Povestea prietenilor din pădure”!

coperta-rime-pt-cei-mici-vol2coperta-povestea-prietenilor-din-padure

Echipa Cărților Lucia Muntean

P.S. Pentru a afla mai multe despre eveniment, pe măsură ce avansăm cu pregătirile, vă invităm să urmăriți anunțurile postate pe pagina noastră de Facebook.

afis-lansare-bucuresti-facebook

Павелко Андрей Васильевичопределить тициммиграция австрия中古住宅メリットаппарат для лечения пародонтозаигровой интернет магазинкарго м3

Comments

Felicitari
Ne pare rău!