Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Marile reduceri pentru cititorii cei mai mici

featured image

 

Așa cum esențele tari vin în sticluțe mici, la fel și unele dintre cele mai frumoase cadouri vin în format aparent micuț, dar consistent și sunt pline învățăminte sub formă de povești, jocuri și rime.

Este știut faptul ca nouă oamenilor, fie ca suntem mari sau mici, ne plac poveștile spuse în diferite forme. Chiar și atunci când corpul nostru adoarme, mintea rămâne trează și își spune povești prin intermediul viselor.

Dar ce se întâmplă de fapt când auzim o poveste?

Există o explicație știițifică pentru plăcerea noastră de a asculta povești. Atunci când ascultăm o poveste cu care rezonăm, nivelul unui hormon aflat în organismul fiecăruia dintre noi, hormon numit oxitocină, crește. In limbaj mai simplu, oxitocina este hormonul lui “mă simt bine”. De asemenea oxitocina ne ajuta să dezvoltăm sentimente ca încrederea, compasiunea și empatia. Ne motivează sa lucrăm alaturi de ceilalți oameni și ne influențează în mod pozitiv comportamentul social.

Vestea bună din partea noastră este că în perioada 14 aprilie-30 aprilie, toate cărțile din colecția “Cărțile Lucia Muntean” au o reducere de 20%.

Intră aici, în magazinul nostru virtual și alege o carte sau mai multe, pentru a le oferi cuiva drag drept cadou de Paște sau pentru a întregi colectia personală de cărticele.

Paște Luminos, plin de iubire, căldura si cadouri de suflet, vă dorim!

 

Comments

Felicitari
Ne pare rău!