Ce primești?

Pentru că știm că viața de cititor profesionist este una foarte ocupată, la fiecare final de lună, îți trimitem pe e-mail cele mai importante noutăți despre cărți, promoții și alte surprize. Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la lumea copilăriei, oriunde te-ai afla.

Cărți, promoții și evenimente
Află de la noi despre ultimele ediții apărute, promoții speciale și ocazii de a o întâlni pe Lucia Muntean.
Recomandări de pe blog
Ce noi proiecte mai pregătește Lucia Muntean, cei mai recenți colaboratori și învățăminte din experiența ei cu cei mici.
Multe alte surprize
Mușchii creativității trebuie antrenați! Periodic, publicăm mici „exerciții” de joacă pe care le poți descărca gratuit, doar de pe blog.
Lasă-ne datele tale:
Permisiuni de comunicare

Editura Genesis va folosi informațiile pe care ni le-ai furnizat, exclusiv pentru a-ți trimite coletele comandate, mesaje legate de proiectele în care sunt implicate Cărțile Lucia Muntean, lansări de carte și/sau promoții. Mai jos găsești formele prin care te putem contacta:


Te poți răzgândi în orice moment și te poți dezabona oricând. Pe noi ne găsești, la dispoziția ta, la adresa de email publishing@luciamuntean.ro. Pentru mai multe informații legate de termenii și condițiile în care gestionăm datele, te rugăm să verifici pagina de termeni și condiții de pe site. Prin confirmarea ta mai jos, ești de acord să procesăm datele tale în conformitate cu acordul tău și cu preferințele alese.

Felicitari
Ne pare rău!