Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Mihai

O carte despre prima noapte petrecuta departe de parinti

la-provision-de-bisous-de-zou-michel-gay-ecole-des-loisirs1Una dintre cartile care ne-a atras atentia la targul de carte din Bruxelles a fost “La provision de bisous de Zou” scrisa si ilustrata de Michel Gay si publicata la Ecole des Loisirs.

Dincolo de faptul ca am facut cunostinta cu cel mai simpatic pui de zebra din experienta noastra de bibliofili, cartea ne-a placut pentru solutia pe care o propune parintilor care trebuie sa gestioneze situatia unei despartiri temporare de cei mici. Pregatindu-se sa plece in tabara, micul Zou realizeaza ca acolo, departe de mama si de tata, nu va fi nimeni care sa il sarute de noapte buna sau de buna dimineata si, ca orice copil, incepe sa dea inapoi. Pentru a-l ajuta insa sa treaca peste acest moment dificil, parintii lui ii pregatesc o cutie plina cu hartiute pe care, de fata cu el, fiecare din ei aseaza cate un sarut. Aceasta cutie nu numai ca ii da incredere micului pui de zebra in calatoria pe care o face departe de parintii sai, dar il si ajuta sa descopere miracolul generozitatii si al prieteniei cu alti pui de zebra pe care ii ajuta sa treaca cu bine peste prima noapte petrecuta departe de casa.

Daca aveti cumva drum in strainatate sau un cont pe amazon.fr, “La provision de bisous de Zou” merita sa faceti efortul de a o cumpara. Pe langa faptul ca povestea place instantaneu copiilor (lucru deja testat!), “La provision de bisous de Zou” e una din acele carti care te ajuta sa raspunzi cu naturalete temerilor pe care le au cei mici.лобановский харьковтуфли замшевые на танкетке купитьболит зуб после чистки каналапародонтит локализованныйправила нанесения макияжа пошаговоалександр лобановский харьковскачать игры для планшета андроид 4.0 бесплатно

Comments

Felicitari
Ne pare rău!