Politica de retur

Există situații exceptionale și este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel, iar timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site. In cazul in care comanda nu poate fi onorata, veti fi contactat imediat pentru returnarea sumei platite.

Firma SC Genesis SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea Postei Romane sau a curierului. Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care constatati defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse).

In cazul in care se constata asemenea defectiuni grave, ne obligam sa va trimitem un alt produs similar sau sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea (cartile) in cauza ne sunt returnate.

Aveti dreptul de a denunta unilateral comanda, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Totodata, aveti obligatia de a achita cheltuielile de returnare ale produselor.

Felicitari
Ne pare rău!