Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Citim impreuna o data pe luna – Povestea prietenilor din padure

featured image

A fost odata ca niciodata,

In mijlocul Bucurestiului, in curtea unei case mari cu tavane inalte si camere luminoase, o gradina magica plina cu copii veseli, parinti relaxati, baloane colorate, magicieni cu trucuri ghiduse si zane bune care citeau povesti.

Cam asa a inceput povestea atelierului de buna dispozitie – “De-a v-ati gasitelea”, unde n-am adunat cu mic cu mare, intr-o zi senina de sambata, 24 iunie, in casa si gradina Voila Bistro, sa petrecem impreuna timp de calitate la inceput de vacanta.

Am facut calatorii in lumea magica a emotiilor, am desenat, am dansat, am mancat sanatos si ne-am imprietenit, precum personajele noastre dragi din “Povestea prietenilor din padure”.

Dupa masa de pranz, ne-am luat fiecare cate o jucarie de plus, ne-am asezat care cum pe unde am dorit si am citit povesti si poezii pentru copii.

Atelierul a fost organizat si sustinut de Km21, din dorinta de a reinvia arta cititului de povesti pentru copii, iar noi am fost incantati sa le fim alaturi cu povestile, rimele si jocurile noastre, pentru ora de copilarie.

https://www.youtube.com/watch?v=7AIGFK-pYvA&feature=youtu.beлобановский александр компроматкак создать рекламу в вкпружина на воздушкуутятница чугунная купитьиз товарыкурица гриль домаLiebherr 500

Comments

Felicitari
Ne pare rău!