Protectia datelor cu caracter personal

SC Genesis SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 10631.
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Genesis SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii informarea dumneavoastra in legatura cu noile caracteristici ale site-ului www.luciamuntean.ro si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa ele sunt necesare pentru efectuarea unei comenzi pe site. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: curierului, Postei Romane si societatii care furnizeaza serviciile de contabilitate pentru SC Genesis SRL.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele dumneavoastra personale sunt considerate informatii confidentiale si nu vor fi furnizate nici unor terte parti cu exceptia celor mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, aveti oricand posibilitatea de a accesa, modifica sau sterge datele dumneavoastra folosind numele de utilizator si parola care v-au fost furnizate in momentul inregistrarii pe site.De asemenea pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată transmisa la numarul de fax furnizat in sectiunea acestui site referitoare la datele de contact ale SC Genesis SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil la numarul de fax sau pe adresa de email furnizate in sectiunea acestui site referitoare la datele de contact ale SC Genesis SRL.

Vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in strainatate.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. Андрей Павелко биографиязимние женские сапоги 2017-2018плов приготовитьключница карманнаясложность майнингапланшеты фирмы appleкупить сковороду с антипригарным покрытием

Felicitari
Ne pare rău!