Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Regulament Iepurașul Scamator

REGULAMENT CONCURS

IEPURAȘUL SCAMATOR TE PREMIAZĂ!

  1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania SC GENESIS SRL, cu sediul pe str. Cătănești, 15a, 335100, Aninoasa, jud. Hunedoara, România, cod unic de inregistrare RO11578256, numar de inregistrare la Registrul Comertului J20/208/1999.

  1. Perioada de desfășurare

Concursul se desfasoara in perioada 5 aprilie 2021 – 11 aprilie 2021, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe paginile de Facebook si Instagram „Cartile Lucia Muntean”, respectiv pe pagina web www.luciamuntean.ro

  1. Locul de desfasurare a concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginilor de Facebook si Instagram „Cărțile Lucia Muntean”.

  1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei SC GENESIS SRL nu vor putea participa la concurs.

  1. Premiile

Premiile Concursului sunt oferite de catre SC GENESIS SRL si constau in 6 seturi formate fiecare dintr-o figurina croșetată în formă de iepuraș, respectiv cartea „Povestea iepurașului scamator”. Castigatorii vor fi extrasi in data de 12 aprilie 2021 prin intermediul website-ului www.commentpicker.com si vor fi anuntati in aceeasi zi pe paginile de Facebook si Instagram „Cărțile Lucia Muntean”.

  1. Conditii de participare

Extragere la sorti prin platforma www.commentpicker.com

Pentru a intra in cursa pentru castigarea unuia dintre cele 6 premii, participantii trebuie sa:

– LIKE la pagina de Facebook Cartile Lucia Muntean

– FOLLOW la pagina de Instagram Cartile Lucia Muntean

– Comentariu la una dintre postarile oficiale ale concursului (pe Facebook, respectiv Instagram) cu o scurta recenzie a cartii preferate din cadrul website-ului www.luciamuntean.ro. Recenzia trebuie sa aiba minimum 20 de cuvinte.

7. Regulamentul Concursului

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartin in totalitate brandului Cartile Lucia Muntean. La aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, angajatii „Cartile Lucia Muntean” si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

7.2. Prin participarea la campanie, participanții își dau acordul ca recenziile lăsate în comentarii să fie publicate pe pagina www.luciamuntean.ro, alături de numele și prenumele participantului.

7.3. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legala a acestora.

7.4. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

7.5. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. De asemenea, daca recenzia participantului nu are cel putin 20 de cuvinte, asa cum este prevazut in prezentul Regulament, participantul nu va fi considerat eligibil.

7.6. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau ale caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.7. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.

7.8. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

8. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

8.1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC GENESIS SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor SC GENESIS SRL: https://www.luciamuntean.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/

Comments

Felicitari
Ne pare rău!