Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Rime cu Rotițe

featured image

Dragi părinți,

O nouă carte plina cu aventuri pe rotițe își face drum prin internet. Pe scurt, colecția cărticelelor noastre dragi s-a îmbogățit cu o nouă apariție, mai exact cu “Rime cu Rotițe” .

Pentru copii, orice obiect care are rotițe reprezintă o mare atracție și o sursă inepuizabilă de joc, iar posibilitatea de a le utiliza în jocurile lor sau chiar în activități adevărate este oricând deosebit de interesantă și de provocatoare.

Reconstruind o mașină pe care au demontat-o, copiii gândesc, planifică, proiectează și își dezvoltă îndemânarea. Repetând iar și iar traseul unui mijloc de transport cu care duc și aduc nisip, cuburi sau alte jucării și grăbindu-se să ajungă la o destinație, ei își dezvoltă viteza și forța, iar exersând permanent mersul, alergarea săriturile, tracțiunile își dezvoltă rezistența. Pe lângă acestea, jucându-se, gândirea, limbajul, imaginația, fantezia expodează pur și simplu, alimentându-le permanent dorința de a fi în acțiune, mereu activi.
Dragi părinți, dacă îl observați cu atenție pe copilul dumneavoastră, veți constata singuri toate cele pe care vi le-am spus și veți înțelege cât de importantă vă este prezența atunci când copilul are nevoie de sprijin și de încurajare pentru a progresa.
Cu drag,
Lucia Muntean.

Comments

Felicitari
Ne pare rău!