Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Sărbătorim 10 ani cu reduceri de până la 30%

featured image

Acum 10  ani când am început să publicăm colecția ”Cărțile Lucia Muntean­”, ne-am propus să punem la dispoziția cititorilor noștri mari și mici câte o carte pentru fiecare moment important al copilăriei, pentru a le spori bucuria petrecerii acestor momente împreună. De atunci am publicat 22 de cărți cu povești, rime și jocuri, care mai de care mai frumoase și pline de invățăminte scrise pe limbajul celor mici, pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

Dorim să sărbătorim împreună acești 10 ani minunați care au trecut ca prin vis, printr-o promoție aniversară cu reduceri de până la 30 %, promoție care cuprinde întreaga colecție de cărți în 3 pachete diferite, după cum urmează:

 

Pachetul 10 RIME, cu 30% discount, pachet pe care îl puteți comanda aici și care este compus din titlurile: “Rime cu inotătoare”, “Rime pentru cei mai mici – Vol 1”, “Rime pentru cei mai mici – Vol 2”, “Rime de Crăciun”, “Rime cu codiță”,”Rime cu aripioare”, “Rime cu antenuțe”,”Rime pentr mama”, “Rime în bucătărie” și “Grupa lui Ciufulici”.

Promoția aniversară este valabilă în perioada 5 noiembrie –  15 decembrie


 

Pachetul 7 POVEȘTI, cu 25% discount,  pe care îl puteți comanda aici și care este compus din titlurile: “Povestea Vitaminelor”, “Povestea Gentuței Roșii”, “Povestea prietenilor din pădure”, “Povestea puiului de arici”, “Pot reuși”,”Sania lui Moș Crăciun” și “Povestea Iepurașului scamator”.

Promoția aniversară este valabilă în perioada 5 noiembrie –  15 decembrie


 

Pachetul 5 JOCURI, cu 20% discount, pe care îl puteți comanda aici și care este compus din titlurile: “Jocurile Uite-așa”, “De-a Matematica”, “Ghici ghici ce voi desena aici – Vol 1”, “Ghici ghici ce voi desena aici – Vol 2″și “Ghicitori”

Promoția aniversară este valabilă în perioada 5 noiembrie –  15 decembrie


 

PS: Ne bucurăm tare mult când primim felicitări, mulțumiri și sfaturi și dorim să vă mulțumim că ne primiți cu brațele deschise în casele voastre. La cât mai mulți ani împreună! 🙂

 

 

 

Comments

Felicitari
Ne pare rău!