Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Unde mergem de 1 iunie? – 5 recomandari de petrecere in familie a zilei copiilor

featured image

Dacă nu aţi stabilit încă unde veţi petrece 1 iunie si daca veti ramane in Bucuresti, ne-am gandit sa va recomandam cateva activitati minunate si diferite, de petrecut in familie cu ocazia zilei copilului:

1. Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii la Festivalul Animalelor! Între orele 10:00 și 19:00, curtea din spatele Muzeului va fi plină de zumzet și culoare. Expoziții de animale vii, ateliere distractive, de creație și imaginație, laboratoare de știință, animatori temerari, spectacole de teatru și muzică, tobogane, baloane și confetti – toate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber. Micuții vor avea ocazia să admire animale prietenoase, blânde, blănoase sau înaripate, vor înțelege rostul electricității, vor construi puzzle-uri cu animale 3D si multe alte suprize.

2. Parada Micilor biciclisti – De ziua lor, copiii de toate vârstele află totul despre mersul pe bicicletă la parada micilor biciclisti. Vineri, 1 iunie, începând cu ora 10, timp de 4 ore Bulevardul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii, va fi al biciclistilor mici sau mai mari.
Singuri sau în echipă cu adulții, puteti participa la jocurile organizate pentru fiecare categorie de vârstă, indiferent de tipul de bicicleta folosit.
La ora 12:30 va avea loc parada pe biciclete, pe Bdul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii. Pe lângă bucuria de a sărbători Ziua Copilului pe două roți, evenimentul are scopul de a-i familiariza pe cei mici și mari cu regulile de circulație pe care un biciclist trebuie să le respecte, cu mersul în pluton și mai ales cu manevrarea în siguranță a bicicletei printre obstacole.

Într-un cadru organizat, feriți de orice trafic rutier, organizatorii doresc să le dea copiilor încrederea și cunoștințele necesare pentru a nu renunța la pedalat odată cu trecerea copilăriei, pregătindu-i să devină următoarele generații de bicicliști urbani responsabili. ­­_

3. Festivalul ‘Copiii coloreaza viata’ – Cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala – festival organizat in parcul Alexandru Ioan Cuza, de catre echipa Itsy Bitsy, este cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti, un festival-maraton cu muzica si dans, jocuri si concursuri, ateliere de creativitate, ateliere sportive, activitati pentru bebelusi si multe alte surprize! Pe scurt, peste 10 ore de bucurie in familie, in aer liber.

4. Festivalul “Opera Copiilor” (1-4 iunie)- ne invita sa petrecem timp de calitate alaturi de cei mici. Opera Comică pentru Copii pregătește zeci de evenimente în aer liber, dedicate întregii familii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentele au loc în Parcul Herăstrău și la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Festivalul debutează, ca în fiecare an, la Muzeul Național al Satului cu Picnicul Copiilor, eveniment cartiabil organizat pentru copiii defavorizați din centrele de plasament, și se încheie cu Gala Operei Comice pentru Copii, un spectacol extraordinar, la Grădina de Vară din Herăstrău.

5. Ziua Copiilor alaturi de cai si ponei.
De 1 Iunie, Centrul de Calarie Aladin, va invita sa petreceti o zi in compania cailor. Au pregatit un spectacol cu cai si ponei, toate jocurile copilariei, concurs cu premii si lectii interactive, precum si plimbari cu calul sau poneiul.

Participarea la evenimentele recomandate mai sus este gratuita.

De asemenea, in toate centrele comerciale din oras se organizeaza ateliere creative, concursuri, se pun in scena piese de teatru, astfel incat tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati alaturi de cei mici si sa va bucurati de o zi speciala impreuna.

La multi ani, copilarie, la multi ani de Ziua Copilului!лобановский александр женаамериканская виза ценапродвижение сайтовближайшая стоматологическая поликлиникаэмалированная посуда купитьエイト デザイン 名古屋weather in moscow in march

Comments

Felicitari
Ne pare rău!