Blogul Luciei Muntean

Noutăți, anunțuri, concursuri, colaborări, învățăminte și multe alte surprize

Lucia Muntean

Lansare de carte la Carusel Carturesti si intalnire magica cu Lucia Muntean

15317929_1401075303237379_2630073448809261763_n

 

Lume, lumeee, noi ne pregatim de zor, de un eveniment cu spor si voie buna. Daca inca nu ati aflat, Sambata aceasta, Doamna Lucia Muntean vine la Bucuresti pentru o intalnire cu micii, mari cititori si pentru o discutie despre cele mai noi, doua titluri: “Povestea Iepurasului Scamator” si “Rime cu inotatoare”.

In prag de Sarbatori vom petrece o sambata magica alaturi de Doamna Lucia Muntean, vom citi impreuna din cartile noi noute, vom face trucuri de magie, intrand in lumea povestilor minunate unde vom descoperi magia emotiilor si cum o putem folosi pentru a face magie si in viata noastra.

Și dacă încă nu ați avut ocazia să aflați mai multe informații despre cele două titluri proaspăt ieșite de sub tipar, am vrea să aflați despre ele, câte ceva, în afara faptului că sunt scrise cu dragoste și atenție pentru copiii între 2 și 7 ani.

“Rime cu înotătoare” este cartea ideală pentru a explora alături de cei mici atât lumea viețuitoarelor marine, cât și bucuria cititului împreună.

“Povestea iepurașului scamator” este cartea care ne aduce aminte despre cel mai apreciat cadou al copilăriei: atenția celor dragi.

In link-ul de mai jos va puteti inregistra, confirmand venirea la evenimentul nostru drag.

https://www.eventbrite.com/e/lansare-de-carte-pentru-copiii-creativi-si-jucausi-si-pentru-parintii-lor-tickets-30046218047?aff=es2

Acestea fiind spuse, va așteptăm cu bucurie și pentru orice alte detalii, vă stăm la dispoziție la adresa de email: pr@luciamuntean.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Ne vedem sambataaaaa! 🙂

 

 

 

 чехунов денис николаевич харьков фотогреция горящие турылобановский классмагазин безделушекsovetnegкупить блендер в магазинеits tools finance

Comments

Felicitari
Ne pare rău!